ˇ Ja tegelikult ongi nii..: I’m takin' it slow, feedin' my flame, shufflin' the cards of Your game. And just in time, in the right place, suddenly I will play my ace.

teisipäev, 20. juuli 2010

I’m takin' it slow, feedin' my flame, shufflin' the cards of Your game. And just in time, in the right place, suddenly I will play my ace.

Tean, et olen olnud viimasel ajal natu justkui liimist lahti ja mitte päris mina ise ja et siit saab lugeda vaid mingit jonnimist jne. Jah, paraku on nii, et selliseid asju on lihtsalt hea siin välja elada.

Aga tegelikkuses on siiski ka palju head ja toredat siin rutiini ja muu keskel :)
Ning jeps, siinkohal viskaks tänud teile kõigile, kes on leidnud enda ja minu tihedas graafikus aega. Aega, et teha neid vahvaid asju, mis me teinud oleme. :) Suvi :)))
Endiselt on asi kinni tahtmises ja need magamata ööd ja muu.. Noh, need kuuluvad asja juurde.
Ooh, need mõnusad suveööd :)

Plaanidest veidi- Homme ja ülehomme töölt vaba, jee. Homme õhtul tahaks maale sõita, oleks neljapäeva seal üksinduses ja siis reedel tuleks tööle ja öösel sõidaks maale jälle tagasi koos vennaga ja siis pühapäeval uuesti tööle.
Siis mingi mõnus töönädal jälle otsa ja.. Ja siis hull kuu algus ja.. Ja siiiiiiis, siis on puhkus :) Pisike, aga oi kui kuradi vajalik :P
Ja puhkus.. Puhkus võiks ja peaks tulema hea, mhm :)

Mis veel?

Ei teagi, ei ole nagu midagi erilist.




Don't worry, I'm okay now.
(On asju, mis teevad haiget endiselt ja mis jäävadki haiget tegema ja hinge närima, aga need kõik on sellised, millest lihtsalt peab üle astuma, sest et muudmoodi ei saa. Ega tohigi.)



Ja muusikasoovitus:

Külalised - Kõik saab korda.

Jah, saab küll.

Kommentaare ei ole: