ˇ Ja tegelikult ongi nii..: Muuuuuusika..

neljapäev, 2. juuli 2009

Muuuuuusika..

Ütleb üsna palju.. Liigagi palju? Ehk siiski parajalt.

... Kui meel on kurb, on taustaks üldjuhul ka kurvad lood. Lood, millel on ilusad ja siirad sõnad..
2 Quick Start on üsna hea näide. Seda kuulan siis, kui igatsus on hinge pugenud ja meel on kurb. Vot nii. (Ja ka nt Code One, Black Velvet, Hannah , Dido, või ka näiteks isegi Urmas Alender..? Põhimõte sai vist selgeks. Nimekiri võib väga pikaks minna..)
Chillout läheb siis peale kui üritan und tekitada näiteks või kui on selline.. mm... rahulik ja hea tuju. Juhtub ka, et kasutan seda(Kui nii võib öelda??) rahustamiseks. Kui midagi on pahasti? Siis läheb chillout väga hästi peale.
Jaaaaaniiiiedasi. Põhipoint on hetkel sellel, mida praegu kuulan.

Eraldi on ka playlist, kuhu on kuhjatud lihtsalt ilusaid laule- pigem kurbi ja ilusaid. Seda saab kah siis kuulatud kui tuju nullilähedane. Mis lood seal on? Noh, näiteks: Taylor Swift - Crazier, BSB - Siberia, Code One - Nüüd võin taas, Scooter - Break it up, Dire Straits - Tunnel of love, The Cranberries - Linger, Byz - Why do we always fight, Brian Adams - Please forgive me, Fugees - Stand by me, Metallica - Nothing else matters, Nickelback - Someday, Sobe - Kurb ring jnejnejnejnejne.


Muidugi on ka juhuseid, kus kuulan lihtsalt niisama ja täitsa segamini mingit muusikat. Aga enamjaolt siiski ju vastavalt tujule..?


Hetkel mängib: 2 Quick Start - On homseks kõik OK . Tehke omad järeldused kui julgete?!


Kuidas läheb?

2 kommentaari:

DixU ütles ...

äkki täpsustad mulle ka miks tuju kurb on ja miks ni tihti sllist "kurba" muusikat kuulad?:)
ja selle viimase lõigu kohta tahaks ka lahtiseletamist

Kiisu ütles ...

Milline on viimane lõik?
Ja miks mul kurb tuju on? Sellepärast, et keegi mu jaoks aega ei leia, vot miks :)