ˇ Ja tegelikult ongi nii..: Ego ruudus?

neljapäev, 25. oktoober 2007

Ego ruudus?


Nõme onju, kui.. Teed mingi vale otsuse ja siis on kõik sinu.. Vastu? Ja topivad seda sulle koguaeg nina alla. Sa tead, et tegid valesti aga nad ei lase seda unustada..

Ja.. Nõme onju, kui sulle nii tehakse.. Ja kui sina ise siis seda kellelegi teisele teed..
Nõme, kui teistega üldse ei arvestata. Nõme, kui ollakse mingi hullem ego. Nõme, kui ainult enda peale mõeldakse. Nõme, kui kõikide teiste mured ja probleemid kõrvale lükatakse. Nõme, kui teiste rõõmud kõrvale lükatakse ja ainult ise tahetakse särada. Nõme, nõme ja veelkord nõme kui ennast kõige tähtsamaks peetakse nomatter what.
Ei, ärge saage valesti aru, muidugi- elage endale, mitte teistele. AGA arvestage teistega ka. Arvestage, et teistel on ka tunded. Et teised tahavad ka, et neid märgataks. Et teised tahavad ka vahel lohutust. Et teised tahavad ka särada...
Panen segast?
Mõte kadus ära vist vahepeal.. Ma tahan (!), et te ei oleks nii egod. Nii isekad. Nii.. Ma ei teagi.. Ärge mõelge ainult enda peale. Mitte koguaeg. Teete vaid haiget nii ju. Get it?

Ja nii faking nõme, et kõik küll loevad ja ütlevad mulle kuskil msnis et : "Jajaaa.. mina küll selline ei ole" ja järgmisel minutil on topeltegoga platsis.

Kommentaare ei ole: